Medicină Energetică Șamanică

– Sesiune Online –

Șterge amprenta traumei din corpul luminos energetic – de la rădăcina și traieste-ti viața pe care ti-o dorești accesand cel mai înalt destin al tău

Sesiunile de medicina energetica – samanica cuprind mai multe proceduri iar acestea se aplica de către terapeut in functie de problema pe care o are clientul. Terapeutul alege procedura necesara.

Ca și procedura se poate aplica:

Sesiunea durează 90 de minute și începe cu o discuție de coaching în care eu îți voi asculta problemele tale și în timpul acesta voi selecta procedura care iti este tie necesara, conform problemei tale.

Terapia prin vorbire, cel mai adesea nu trece dincolo de intelect, astfel partea inconștientă a psihicului unde traumele și fricile își găsesc adăpost, rămâne aproape neatinsă.

Dr.Alberto Villoldo, psiholog, antropolog și profesor de medicină energetică susține că simpla conștientizarea intelectuală a traumelor nu este suficientă pentru a duce la vindecare.

El mai afirmă că: „Terapia prin vorbire lucrează doar la nivel mental și este incapabilă sa șteargă sau să schimbe înregistrările vechi din campul energetic care susțin frica. Este ca și cum ai încerca sa vezi un film tragand banda din caseta.”

Dr. Alberto Villoldo, psiholog și antropolog, fondatorul Societății “The four winds society” antrenează cursanti din SUA și Europa să practice medicina energetică, spune ca,

„Constientizarea intelectuala abia daca zgarie suprafata inconstientului si nu este suficientă pentru a aduce vindecarea.

Terapia prin vorbire lucrează doar la nivel mental și este incapabilă sa șteargă sau să schimbe înregistrările vechi din campul energetic care susțin frica.

Este ca și cum ai încerca sa vezi un film tragand banda din caseta.”

Înțelegem cu toții ca trebuie sa facem mai multe exerciții fizice, sa mancam mai puține dulciuri și sa meditam mai des.

Cu toate acestea, de multe ori trebuie sa te fortezi sa faci lucrurile despre care știi că-ți sunt benefice. Mintea rationala are o foarte mica influența asupra emoțiilor.

Nu este nevoie sa faci neumarate terapii ani la rand sau eforturi pentru a iti soluționa problemele pe care le ai în acest moment.

Frica și diversele traume pe care le-ai se pot soluționa prin curatarea energiei emoționale din corpul energetic. Vei reuși astfel să tai de la rădăcini înregistrările vechi ce te proiectează într-o realitate fizică denaturată.

Prin sesiunile online de medicina energetică ajungem la rădăcina problemei ce iti denatureaza realitatea și punem bazele unui nou destin, cel mai înalt destin.

După sesiune vei primi practici ce le vei pune în aplicare în lucrul cu tine energetic.

Recomand cateva sesiuni în soluționarea unei anumite probleme, trauma, frica. În funcție de energia persoanei acestea pot sa varieze de la 2-3 sesiuni la 5-6 sau mai multe.

Tariful unei sesiuni este 60 euro.

Sesiunea este confidentiala si are loc pe platforma Zoom, online.

Vindeca-ti frica și descătușează-ți iubirea

Tehnici și instrumente testate prin care transformi frica în iubire, putere și încredere

Prin centrul inimii impartasesti și experimentezi iubirea.

Frica este lipsa iubirii. Chakra Inimii te va ajuta sa regăsesti iubirea în interiorul tău în așa fel incat sa poti să-ți recuperezi puterea și încrederea din spatele Fricii.

Aceasta iubire este un scop în sine. Este iubirea de Creație- aceeași iubire pe care o nutresc florile pentru ploaie sau aceeași iubire ce o nutresc mamele pentru copiii lor.

Cand regăsesti iubirea în interiorul tău o vei experimenta sub toate formele în exteriorul tău. În familia ta, în relația cu soțul sau soția ta, în relația cu copiii tai.

Iubirea este cea mai mare putere a ta.

Acolo unde este frica nu exista Iubire.

Rezerva o sesiune individuala online